Annons
Vidare till fagersta-posten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

GLÄDJEBESKEDET: Se alla Södras matcher hos Fagersta-Posten i sommar

I helgen inleds den efterlängtade fotbollssäsongen för Fagersta Södra IK. Matcherna kommer att spelas utan publik – men som prenumerant hos Fagersta-Posten kan du följa dem direkt. Alla 13 matcherna.
– Det känns jättekul att få stilla människors idrottsabstinens på det här sättet, säger FP:s sportreporter Adam Wenell.

Efter en nagelbitande väntan går nu startskottet för herrarnas division 2 på söndag. Allt sedan Folkhälsomyndigheten lättat på restriktionerna för resande.

På söndag spelar därmed Fagersta Södra sin första match för säsongen. De möter Karlbergs BK på bortaplan - en match som också blir den första FP sänder i sommar.

I februari släpptes nyheten att FP:s ägare tillsammans med fem andra mediehus köpt sändningsrättigheter till alla serier i bland annat herrarnas division 2.

Samtliga Södra-matcher kommer att direktsändas på fagersta-posten.se.

– Det känns jättekul att få stilla människors idrottsabstinens på det här sättet, och det ger en extra krydda att Fagersta Södra aldrig varit på en sådan här hög nivå tidigare. Jag ser fram emot att se hur laget fixar ett hack upp i seriesystemet, säger FP:s sportreporter Adam Wenell som själv kommer att följa en stor del av hemmamatcherna på Onsjövallen.

För FP innebär fotbollssommaren en av tidningens hittills största satsningar på direktsänd lokalsport från norra länsdelen.

– Sporten är en mycket viktig del för många av våra läsare och att kunna erbjuda dem möjligheten att, trots rådande coronapandemi, kunna följa sitt lokala lag på det här sättet är väldigt häftigt, säger chefredaktör Julia Engström.

Första matchen kan du som prenumerant se här. Om du inte redan är prenumerant eller pluskund hittar du information om hur du kan bli det här.