Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Grov misshandel i Norberg – polisen sökte i skogen efter gärningsman

På tisdagskvällen blev en minderårig tonårspojke misshandlad med ett tillhygge. Polisen sökte med flera patruller efter gärningsmannen som försvann in i skogen.

Annons

Anmäl text- och faktafel

(Uppdaterad klockan 22.20) Polisen fick samtalet vid klockan 20.20 på tisdagen. En ungdom hade blivit misshandlad längs med Hedemoravägen i Norberg, tillsynes oprovocerat enligt polisens uppgifter.

– Han har blivit ordentligt misshandlad med ett tillhygge, säger Linnéa Hultberg vid polisen i region Mitt.

Hon vill inte gå in på vilket tillhygge som använts med hänsyn till utredningens tidiga skede. Under kvällen sökte flera patruller och en hundförare efter gärningsmannen, som flytt in i skogen. Vid strax efter klockan 22 var ännu ingen gripen.

– Vi försöker att höra eventuella vittnen. Vi tar också gärna emot tips från personer som kan ha sett eller hört något, på nummer 114 14, säger Linnéa Hultberg.

Pojken fördes med ambulans till sjukhus. Han var dock vid medvetande efter misshandeln och har kunnat peka ut brottsplatsen för polisen. Platsen har blivit avspärrad.

Tipsa oss!

Har du något du vill berätta eller kanske fångat något intressant på bild?

Skicka tips

Tipsa oss!

Har du något du vill berätta eller kanske fångat något intressant på bild?

Skicka tips