Annons
Vidare till fagersta-posten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Hagelin blixtlösning för Fagersta Södra

20-årige Arman Poghosyan sades vara klar för Fagersta Södra och beskrevs som ”divisions fyras bästa målvakt” av sportchefen Peter Trsavec. Dock var inga papper påskrivna och i stället har nu målvakten gått till Juventus i division tre. Men en lösning kom omgående.

Pappersarbetet mellan Arman Poghosyans gamla klubb Irsta IF och Fagersta Södra drog ut på tiden. Och samtidigt som han tränade med Fagersta Södra fortsatte intresset från andra klubbar. Till slut kom division 3-laget Juventus med ett så bra erbjudande att han inte kunde tacka nej.

– I år har Juventus hamnat i en tuff serie med några lag från Stockholm. Det kommer att finnas scouter på plats på matcherna, och då tänkte jag ”varför inte” när de ville ha mig, säger Poghosyan.

Men jakten efter en ny målvakt blev inte långvarig. De senaste veckorna har den före detta Avesta AIK-målvakten Johan Hagelin tränat med klubben. Och i måndags blev han till slut en Fagersta Södra-spelare.

– Det känns riktigt kul att testa något nytt, säger den 31-årige målvakten.

Läs en längre presentation av Johan Hagelin i fredagens papperstidning. Där uttalar sig också sportchefen Peter Trsavec om hur han ser på att Poghosyan lämnar laget.