Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Här är IFK Arbogas klassvärvning – tidigare SHL-spelaren klar

Han har över 50 allsvenska matcher i bagaget och har spelat sex matcher för Luleå i SHL. Nu är den 22-årige forwarden Anthon Eriksson klar för IFK Arboga. Han kommer senast från spel i Asplöven.

Annons

IFK Arboga offentliggör under torsdagen sin största värvning inför kommande säsong. Det är forwarden Anthon Eriksson som valt att skriva på för klubben. 22-åringen blir nästa spelare i raden från norra Sverige att ansluta till de blåvita.

IFK Arboga får i och med övergången en rutinerad allsvensk spelare som spelat 56 matcher för Asplöven i Hockeyallsvenskan. Efter klubbens degradering ur näst högsta serien representerade forwarden även Haparandaklubben i division 1 i fjol.

Som ung sågs Anthon Eriksson som en stor talang, något som redan belönades med lite speltid i SHL när han var 18 år. Efter landslagsuppdrag i U19-landslaget, allsvenskt spel och även en sejour i Hockeyettan, så blir alltså IFK Arboga hans nya klubbadress.

"En kille vi jobbat länge på, och nu är det äntligen klart. Anthon är en stor forward med bra skott och bra fart under skridskorna. För två säsonger sedan gjorde han sju mål i Hockeyallsvenskan med Asplöven. Fick stora delar av fjolårssäsongen förstörd av en hjärtmuskelinflammation", skriver IFK Arboga på sin hemsida.

Annons