Annons
Vidare till fagersta-posten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Här är OS-veckan i bilder

Den årliga OS-veckan på Risbroskolan bjöd som vanligt på en hel veckas skrattfest. Klicka för att se Fagersta-Postens bildspel.

Med grenar som sumobrottning, luftgitarr och glassätartävling fick eleverna minnas sista veckan innan sommarlovet med ett leende på läpparna. Men även om Risbro-OS går ut på att eleverna ska ha roligt tillsammans, är också laganda och samarbete en viktig del av veckans syfte.

– Även om man inte är bra i någon gren kan man vara delaktig på andra sätt. Många går in för att heja på sina klasskamrater genom att göra flaggor och tröjor och sådant. Många verkar tycka att det är roligt ändå, säger Göran Johansson, lärare i samhällsorienteringpå Risbroskolan.

Idrottsläraren Mikael Bergström instämmer.

– Det verkar som att många uppskattar att vi har fler lekgrenar i år än de klassiska grenarna, på så sätt kan fler vara med, säger han.

– Man skulle ju vilja börja med det här tidigare på året, men det är bra att eleverna får en rolig sista vecka.