Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Här är Västanfors nästa nyförvärv

”Det här blir en högre nivå”

Annons
Rasmus Lindqvist är klara för Västanfors.

Under torsdagen gjorde Västanfors klart med ännu ett nyförvärv. Det är snart 23-årige Rasmus Lindqvist som den senaste säsongen spelade för Köpings IS i division 1. Lindqvist har främst spelat på mittfältet med en roll där han varit med och byggt upp spelet.

– Jag trivs när jag får hålla i bollen och vara med som framspelare. Någon målskytt är jag väl inte, säger Rasmus Lindqvist.

Bandykarriären startade hos Broberg hemma i Söderhamn. Men sedan 15-årsåldern har Lindqvist spelat för TB Västerås förutom den senaste vintern.

– Allsvenskan är en nivå högre, och med högre krav. Västanfors är ett bra lag, och jag känner en del av spelarna sedan tidigare, säger Lindqvist.

Västanfors trupp: Adam Johansson, Andreas Sundberg, Stefan Jakobsson, Anton Sjödal, Robin Rebermark, Johan Andersson, Fredrik Rydberg, Oliver Sundström, Petter Andersson , Fredrik Andersson, Mattias Eriksson, Robin Nywertz, Adam Fredriksson, Victor Fredriksson, Erik Jakobsson, Erik Andersson (lån VSK), Anton Mikkonen och Rasmus Lindqvist.

Läs mer: Här är Västanfors första värvning

Läs mer: Johan Andersson ny sportchef i Västanfors

Läs mer: Nytt på gång hos Västanfors

Annons