Annons
Vidare till fagersta-posten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Här skriver stjärnan på för VIF – igen

Adam Johansson skrev före sommaren på för Borlänge Bandy. Men nu bryter han kontraktet – och under tisdagen blev han klar för moderklubben Västanfors.

Det blev inte som den talangfulle målvakten Adam Johansson hade tänkt sig. Den storsatsande allsvenska klubben Borlänge Bandy hade lovat mycket i sitt kontrakt, men klubben har inte levt upp till löftena och Adam Johansson valde då att bryta kontraktet.

Då nappade Västanfors direkt. Under tisdagskvällen skrev Johansson på ett nytt kontrakt med sin moderklubb.

– Det känns bra. Västanfors skötte det snabbt och bra, säger Johansson.

Känner du dig sviken av Borlänge?– Inte sviken, men besviken.

För att Johansson ändå ska få känna på hetluften från högre divisioner har Västanfors sportchef Björn Forsberg ordnat ett samarbetsavtal med Västerås SK. Två gånger i veckan ska Johansson träna med elitserielaget, och om det behövs kommer han också att användas i deras matcher.

– Om han får chansen att stå i elitserien kommer vi inte att säga nej, säger Björn Forsberg.

Men framför allt kommer Johansson att finnas tillgänglig för Västanfors. Det bådar gott inför säsongen, laget har nu två bra målvakter i Andreas Sundberg och Adam Johansson.

– Jag ska försöka ta en plats i laget och kan inte leva på gamla meriter. Det är alltid bra med konkurrens.