Annons
Vidare till fagersta-posten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Hellblad kräver satsning i Per-Ols

Poängdrottningen Malin Hellblad börjar nu tröttna på att spela i division 2 med Per-Ols. Om inte en satsning görs till nästa säsong kan hon inte garantera att hon stannar i klubben.

Malin Hellblad har länge tillhört a-laget i Per-Ols och spelat på division 2-nivå. En nivå hon börjar tröttna på. Nu vill hon uppåt i seriesystemet. Nästa år vill hon ha till en förändring inom klubben.

– Jag vill inte sluta med innebandyn. Men det känns som att jag vill ha en förändring till nästa säsong. Vi kanske behöver gå in mer för att satsa på att ta en kvalplats. Det känns som att det är lite halvlojt engagemang. Alla har inte samma mål.

– Jag har alltid velat gå upp en division och testa på något högre.

Stannar du i Per-Ols nästa säsong?– Helst stannar jag ju. Jag vet inte hur det skulle bli att pendla, om jag pallar med det nästa säsong. Men om det inte blir att man satsar får jag se över det. Men jag planerar i alla fall att stanna.

Hade ni klarat er i division 1, tror du?– Den här säsongen hade vi inte klarat att spela i ettan, det är vi för ojämna för. Men om vi spelar på vår högstanivå skulle vi kämpa för att hålla oss kvar i alla fall. Som sagt, vi måste vara mer jämna. Vi måste ha en högre lägstanivå.

Läs mer: Hellblad är inte alls nöjd med sin poängskörd den här säsongen, trots att hon vann den interna poängligan. Se vad hon säger om sin egen insats och lagets i onsdagens FP.