Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Allt inför VIK:s premiär – se Sportens uppesittarkväll från Allstar: "Nu växlar vi upp"

Hockeyallsvenskan är 10 dagar bort och staden pulserar av förväntan. För att ladda upp lite extra inför premiären väntar en späckad uppesittarkväll med VIK-fokus på lördag. Thomas Paananen, Patrik Zetterberg och ett flertal spelare kommer till Sportens studio på Allstar i Västerås med start klockan 18.00.
– Den här kvällen ska vara startskottet på uppladdning inför premiären, säger Carl Juborg, nyhetschef på VLT Sport.

Annons

Anmäl text- och faktafel

Hockeynyheter direkt i din mobil:

► Hockeypuls på App Store ► Hockeypuls på Google Play

Marcus Bergman besäker Sportens studio på lördag. Foto: Oliver Åbonde
Zetterberg och Paananen efter uppflyttningen till Hockeyallsvenskan april 2018.

VIK:s säsong drar snart igång. Den 21 september inleds återkomsten i Hockeyallsvenskan med bortamatch mot Karlskrona. Vill du ha senaste nytt inför säsongen kommer VLT och Hockeypuls att sända en uppesittarkväll med fokus på VIK. Lördagen den 15 september klockan 18.00 startar sändningen från Allstar i Västerås. Klicka här för att komma till sändningen.

Thomas Paananen gör sin första säsong som hockeyallsvensk tränare. På lördag kan du träffa honom på Allstar i Västerås. Foto: Oliver Åbonde

– VLT och Hockeypuls hårdbevakar som bekant VIK:s framfart i hockeyallsvenskan och har kört igång med en rad nya projekt och det känns givet att börja växla upp ordentligt nu börjar närma sig premiär genom att berätta mer om den i detalj, säger Carl Juborg, nyhetschef på VLT Sport.

– Under uppesittarkvällen kommer vi även träffa supportar, ledare och spelare för att pumpa upp stämningen inför VIK:s återkomst. Den här kvällen ska vara startskottet för uppladdningen inför premiären, avslutar Juborg.

Följer du inte sändningen hemifrån - kan du som supporter titta in på Allstar för att följa intervjuerna på plats och möta spelarna hos Gulsvart - med mindre än en vecka till premiären.

VIK:s tränare Thomas Paananen och sportchefen Patrik Zettterberg kommer på besök. Även flera spelare kommer att närvara, däribland forwarden Marcus Bergman.

Programledare under kvällen är Oliver Åbonde.

Allstar, Västerås.

Klicka här för att se uppesittarkvällen

Så blir du Plus-kund hos Mittmedia

För att bli Plus-kund klickar du här och väljer sedan vilket Plus-paket du vill ha. Du kan också klicka här för att komma direkt till sidan där du skapar ett konto.

Första månaden med ett Pluskonto kostar endast en krona. Därefter kostar det 99 kronor i månaden. Du får tillgång till innehållet på samtliga av Mittmedias sajter. Och du kan när som helst säga upp ditt Plus-abonnemang.

Hockeynyheter direkt i din mobil:

► Hockeypuls på App Store ► Hockeypuls på Google Play

Annons