Annons
Vidare till fagersta-posten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Högt tryck väntar lokal tävling

Efter att många orienteringstävlingar över hela Sverige den senaste tiden har blivit inställda på grund av snön som vägrade smälta kommer nu Norbergs OK och Fagersta OK med ett gemensamt glatt besked: Det blir tävling första maj.

– Ja, den planeras att köras. Vi får hoppas att allt ska fungera, men det är välplanerat in i minsta detalj så det ska inte vara någon fara, säger tävlingsledaren Mats Bergman.

Under tisdagen, ett dygn innan anmälningstiden gick ut, hade knappt 400 anmält sig till tävlingen. Och om det skulle bli flera är det bara positivt för arrangörerna.

– Vi kan nog ta emot 5-600, det är inga problem. Jag hoppas att det är ett högre tryck på att tävla efter alla inställda tävlingar, men jag vet inte säkert. Dock kan det bli många direktanmälningar om det blir bra väder, säger Mats Bergman.

Tävlingen arrangeras för alla klasser, från D- och H10 till D- och H80.