Annons
Vidare till fagersta-posten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Hon kan bli bäst på V-75

Diana Brandberg från Fagersta deltar i tävlingen Olympiamästaren. Just nu är hon bäst i Sverige.

Just nu körs Olympiatravet och parallellt med det tävlingen Olympiamästaren som går ut på att utse den som är bäst på att tippa på V-75. I tävlingen deltar travkännare från hela landet och det handlar om att få flest antal rätt.

Med sex rätt i första omgången och sju rätt på travet på Jägersro förra helgen, som gav en utdelning på lite drygt 2 000 kronor, ligger nu Diana Brandberg först i tävlingen.

– Det är kul att det går bra. Det känns mer spännande nu, säger hon.

Olympiatravet körs i fem omgångar och att vara i toppen bland tipparna efter sista loppet på Åby den 25 april är inte något Diana Brandberg tänker allt för mycket på.

– Jag tänker spela som jag har gjort och om det går bra så går det bra. Om det går dåligt så är det så, men det skulle vara kul att åka till Åby och titta på Nora Bean. Jag har systern här ute, säger hon och syftar på hästen Moving Bean som står i hagen utanför.

Hon har ingen speciell taktik.

– Jag skulle kunna fegspela och bara spela favoriter, men det är inte så kul, säger hon och fortsätter:

– Jag brukar inte kolla oddsen så mycket innan, då påverkas man inte så mycket. Jag tänker köra på som jag gjort hittills.