Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Salas blytunga svit fortsätter – knäcktes av Per Ols: "Folk har varit sjuka"

Det går fortsatt tungt för Sala Silverstaden i damernas division 1 västra. Under söndagen så räckte man inte till mot Per-Ols. Fagerstalaget kunde vinna med 4–0 efter att Silverstaden tappat spelet efter den första perioden.
– Första perioden var helt okej, vi vinner skotten med 9–4. Andra är nog vår sämsta period i år, där vi torskar med 0–3, säger Sala Silverstadens tränare Fredrik Olsson.

Annons

Vad är det som gör att ni inte får till spelet där?

– Vi var inte heta, vi vann inga dueller. Per-Ols springer och vill mer. Första målet får de ta en och två returer innan det blir mål, där ska hon bara bort både hon och bollen. Vid tredje målet så lurar dom vår back och går in och gör mål, det ska vi inte heller gå på.

Per-Ols sköljde över er efter att de fått hål på er, hur uppfattade du det?

– Vi hängde nog lite med huvudena när de blev mål och det var därför vi tog en timeout när det såg rörigt ut. Men jag fick ändå ingen respons. Det har vart dåligt med folk på träningarna i veckan, folk som vart sjuka. Det kan vara det.

Vad tror du krävs för att ni ska kunna ta säsongens första seger?

– Självförtroende har dom inte just nu. I första perioden så har vi ändå 2-3 jättelägen att göra mål på, men gör det inte. Det är hårt jobb som gäller, det är de som det handlar om. Kanske spela lite rakare.

Är det något som du tycker saknas i spelet?

– I dag saknades det mesta och jag tycker inte att vi spelar bollen som tidigare. Vi brukar rulla bollen bra men det gjorde vi inte idag.

Är det er dåliga insats som gör att Per-Ols vinner matchen?

– Jag ska inte ta bort deras insats. I första perioden så tycker jag att vi var bättre än dom. I andra var dom mycket bättre än oss, och i tredje var de lite bättre också. Hade vi fått in ett eller två mål i tredje hade det blivit lite svårare för dom. Vi gör ingen bra andra period, det är den sämsta i år men jag tar inte bort deras insats av det här.

Hur ser du framåt efter den här förlusten?

– Vi har match på tisdag igen och det är mot Köping som har en poäng mer än oss. Det blir givetvis en jätteviktig match, avslutar Fredrik Olsson.

Mer läsning

Annons