Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Rönnby förlänger med fyra spelare: "Ger positiva signaler för framtiden"

Mitt inne i slutskedet av säsongen tittar Rönnby framåt.
På måndagen skrev Sofia Olander, Jennifer Lindholm, Jonna Sjöberg och Elin Björkman samtliga på nya tvåårskontrakt med klubben.

Annons
Sofia Olander, Jennifer Lindholm, Jonna Sjöberg och Elin Björkman har samtliga skrivit på nya tvåårskontrakt. Foto: Västerås Rönnby

Tre matcher återstår av SSL innan det är dags för slutspel, och ett mycket formstarkt Rönnby har tvärtemot förhandstipsen häng på en topp fyra-position, och hemmafördel i kvartsfinalen.

Men redan nu har man ett öga framåt, mot kommande säsong. På måndagskvällen blev det klart att hela fyra spelare förlänger sina kontrakt med Rönnby – alla fyra med två år vardera.

LÄS MER: Nilsson frälste Rönnby i sudden – matchhjälten tvåmålsskytt mot Karlstad: "Alltid skönt"

Det handlar om Jonna Sjöberg, Sofia Olander, Jennifer Lindholm och lagkaptenen Elin Björkman som samtliga satte penna till papper på måndagen.

– Det är trevligt att långt innan säsongen är över signera med fyra riktigt bra spelare och karaktärer. Jonna Sjöbergs, Elin Björkmans, Sofia Olanders och Jennifer Lindholms tvåårskontrakt ger positiva signaler för framtiden, säger klubbens ordförande Hannu Högberg på klubbens hemsida.

DOKUMENT: Rönnbys uppgång och fall - så ska klubben ta sig tillbaka till toppen igen: ”Vi står och balanserar"

Elin Björkman kom till Rönnby från Falun inför säsongen 2015, och har varit en stark offensiv kraft i klubben ända sedan dess. I år ligger hon tvåa i den interna poängligan, endast slagen av Linnéa Nilsson. Samma år som Björkman kom också Lindholm till klubben, hon från Telge.

Olander och Sjöberg är två spelare som kommit upp genom klubbens juniorverksamhet. Stortalangen Jonna Sjöberg har Rönnby som moderklubb, medan Sofia Olander är fostrad i Per-Ols.

Mer läsning

Annons