Annons
Vidare till fagersta-posten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Angående pengar i kyrkan

Kyrkorådets ordförande Christer Andersson i Norberg har bjudit eller tänker i alla fall göra det, undertecknade för att jag skall tala om var kyrkan har sina pengar?

Synd att Kyrkorådets ordförande Christer Andersson inte vet var pengarna finns, men kanske är det någon i närheten som kan berätta för ordföranden i kyrkorådet hur man kommer åt pengarna i kyrkan.

Själv är jag medlem i kyrkan och betalar en bra slant varje år till kyrkan och det finns ju över 5 och en halv miljon människor som är medlemmar i hela Sverige så någon liten slant finns det väl över.

Sen är det mer relevant att kyrkan ska redovisa sina inkomster och utgifter (höga löner bland annat) öppet för sina medlemmar istället att försöka få en privatperson som undertecknade att inbjudas för att tala om var kyrkans pengar finns.

Wendela Dehlin

Anmäl text- och faktafel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel