Annons
Vidare till fagersta-posten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Äras de som äras bör

Jag läste med förtjusning i Fagersta-Posten att eldsjälen bakom det mycket fina initiativet av uppförandet av isbanan på Nedre Vättern uppmärksammades av sektor kultur och fritid för sina insatser. Vidare så riktade samma sektor även ett tack till andra ideella föreningar och eldsjälar för de övriga vinteraktiviteterna som varit många till gagn. Frågor, som det säkerligen finns svar på är, vilka andra eldsjälar har tillsett att skidspår har dragits, att is har spolats med mera? Dessa bör naturligtvis uppmärksammas för sina insatser.

Vilka aktiviteter har Kultur och fritid själva ombesörjt att ordna med?

Tyvärr få jag en känsla av att nämnd sektor över huvud taget inte har haft ordnande av vinteraktiviteter på sin agenda, detta då eldsjälar och föreningar tackas för att bygga det attraktiva varumärke som Skinnskattebergs kommun är. Förlitar man sig enbart på enskilda medborgares initiativ och föreningars starka engagemang så kan, åtminstone jag, fundera över hur prioriteringar och budgeteringar görs. Detta allra helst i en tid då den välkända pandemin tagit greppet om vår fritid och dess möjligheter sedan ett år tillbaka och man förespråkar utomhusaktiviteter.

Tacksam Skinnsbergsbo

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel