Annons
Vidare till fagersta-posten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Barnen vill ha mer friåkning på helgerna

Vi har småbarn hemma som gillar att åka skridskor på fritiden. På vardagarna hinns det inte med på grund av skola, läxor och andra aktiviteter. Så kommer helgen och då vill barnen jättegärna åka skridskor.

Då är det dels svårt att hitta vart tiderna för friåkning står någonstans. Sedan finns de knappt någon friåkning på helger. Vi bor i Västanfors och då ligger IP nära tillhands. Men då finns det knappt någon tid att åka på. Under veckorna finns det hela tiden, men på helgen är det bara friåkning på söndag från kl 17:15 till 18:30. Det tycker barnen är för sent, för då har hela dagen gått.

Barnen vill ha mer tid till att åka skridskor. Alla barn vill inte bara sitta inne vid teven eller paddan. Våra barn tycker att kommunen och partierna ska se över tiderna, så att barn kan få mer åktid där dom kan leka med andra barn och sin familj. Barnen hoppas att de kan fixa fler tider.

Besvikna barn

Anmäl text- och faktafel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel