Annons
Vidare till fagersta-posten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Det finns ingen konspiration

Att politiker ganska hårt angriper varandra i debatter är inget ovanligt, men att politiker hänger ut anställda i det offentliga rummet är väldigt ovanligt. Så gör man bara inte!

Förstår ni ledande S-politiker vad ni egentligen håller på med? Er spridning av ert agg mot kommunchefen och era påhittade konspirationsteorier om maktövertagande, medför att människor på sociala media sprider osanningar och spyr galla över personer de inte känner.

Näthat fördöms i den offentliga debatten och vi skulle inte tolerera att våra barn agerar på det här sättet. Ni socialdemokrater borde i stället backa ett steg och fundera på vad problemet egentligen är. Det finns ingen konspiration mellan oppositionen, kommunchefen och revisorer. Det finns inga planer på maktövertagande. Däremot finns det ett arbetsmiljöproblem på kommunkontoret. Fokusera på det istället!

Liberalernas styrelse i Skinnskatteberg,

Carina Sándor

Vanja Leneklint

Anders Nordenbris

Elisabeth Åberg

Tobias Jarstorp

Susanne Karlsson

Roger Karlsson

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel