Annons
Vidare till fagersta-posten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Efterlyser insändare från vanligt folk

Insändarsidorna har som jag ser det blivit ett forum för politiker att påverka och visa upp sig i ett forum som jag trodde var avsett för oss ”vanliga” medborgare. Jag tycker det liknar propaganda och reklam i både bild och skrift. Avsaknaden av ”vanliga” insändare tror jag beror på att vi inte har samma ”svada” och skrivkunskap dessa.

Jag ser framemot att insändarsidorna blir oss ”vanliga” medborgares möjlighet att ge vår syn och åsikt! Politikerna har så många andra möjligheter att göra sig hörda, så dessa återkommande påhopp på varandra hör inte hemma på insändarsidorna.

LO Borking Norberg

Chefredaktören svarar:

Hej! Du har helt rätt i att alla får skriva och skicka insändare till Fagersta-Posten. Vi prioriterar alltid insändare från lokala personer när sådana texter finns.

Insändarsidan tycker jag är och ska vara en plats för levande diskussioner om saker som på olika sätt berör våra kommuner och folk som bor här. Vi vill, precis som du, välkomna ännu fler ortsbor att dela sina tankar, funderingar och åsikter om vad som händer (eller inte händer) i norra länsdelen.

Julia Engström, chefredaktör och ansvarig utgivare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel