Annons
Vidare till fagersta-posten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Felet med Sverige

Felet med Sverige av i dag är att våra folkvalda politiker alla är miljonärer och lever i sin egen värld, långt ifrån det folk de ska representera. Borttagandet av förmögenhets-, arvs-, gåvo- och värnskatt är sådant som gynnar dem själva. En fattigpensionär får betala mer skatt procentuellt än de rikaste. Sveriges välfärd som vi byggde upp, som alla får ta del av, raseras nu väldigt fort.

Vart har Socialdemokraterna tagit vägen? På 1970-talet ifrågasatte vi den generösa flyktingpolitiken i Sverige och blev genast kallade rasister, några år senare islamofober, av både politiker och press. I dag har vi svaret! Ungdomsligor som säljer knark och tar över hela bostadskvarter, med dödsskjutningar, knivskärningar, sprängningar, anlagda bränder, våldtäkter och rån. Äldre personer vågar inte gå ut kvällstid på grund av rånrisken i Sverige.

Våra folkvalda politiker kan ju flytta till någon av de platser de skapat, till exempel Rosengård, Bergsjön, Hallonbergen, Rinkeby eller varför inte Tjärna Ängar i Borlänge, så får de själva uppleva det Sverige de har skapat.

En svensk fattigpensionär

Anmäl text- och faktafel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel