Annons
Vidare till fagersta-posten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Greta kan! Kan EU?

Tack för den utmärkta insändaren i fredagens tidning angående EU:s vansinniga flytt till Strasbourg varje månad.

För att vi ska förstå hur allvarligt vår miljöförstöring är tycker jag att även EU skall ta Gretas initiativ till sig. Gör något verkligt påtagligt. Flytta ej till Strasbourg, En annan verkligt drastisk åtgärd som folk kanske förstår: Förelägg samtliga delegater och övrig personal att välja järnvägstransport i stället för flyget till och från alla sammanträden.

Enligt egen erfarenhet fungerar det europeiska järnvägsnätet betydligt bättre än vårt eget. Ett annat tips. Hur länge skall alla dessa onödiga motortävlingar med bilar, motorcyklar, båtar med flera som förekommer på många platser i världen få genomföras? Hoppsan, där trampade jag någon på tårna! Där kom en massa pengar in i sammanhanget.

Törs EU verkligen genomföra förslagen. Vore bra om EU visade att de har muskler för att hindra pågående miljöförstöring. Fan trot, det är mycket snack men liten verkstad. Greta kan! Kan EU?

Sven Åke

Anmäl text- och faktafel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel