Annons
Vidare till fagersta-posten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Hallå det är Fagersta taxi – du får gå

Fredagen den 6 december kom jag hem från en kryssning och hade skrivet en gedigen inköpslista som jag fullbordade på ICA-Fontänen. Jag skulle ändå åka taxi hem och behövde inte tänka på tyngden av varorna och dragandet av en tung resväskan, trodde jag. Först ringde jag många gånger via den överkäcka automatiserade damen som skulle koppla mig vidare till en taxi, inget svar. Efter ett otal försök fick äntligen tag i en taxichaufför som meddelade att han hade två körningar, sen skulle han åka hem.

Det var en taxi som var ute en fredag 17.30. Efter den vet jag inte vad som skulle ske. På min fråga om han hade något förslag till lösning, svarade den mycket irriterade och ovänliga taxichauffören, nej. Tycker du att jag ska gå hem, sa jag. Gör det svarade han, vilket jag gjorde.

Jag sa också att jag kommer att skriva en insändare om detta. ”Gör det” sa han inte utan viss hånfullhet.

Jobbigt när man närmar sig 80, men ilska ger krafter. Så taxirörelsen i Fagersta tycks lida av brist på ledarskap, brist på servicekänsla eller brist på konkurrens. Någon bekant föreslog mig att ringa Norbergs taxi, en annan tyckte att svart taxi kunde förbättra servicen. Jag kom hem och får tacka taxi Fagersta för motionen.

Rolf Blomgren

Anmäl text- och faktafel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel