Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Insändare: Hur blev det så här i Norberg?

Annons

Jag ställde frågan i FP om det bristande ekonomiska ansvaret i två konkreta fall, ”Lekstugan” i Tingshusparken och den lilla paviljongen. Som svar skriver Johanna Odö i FP den 20/3 att mina frågor är märkliga och vidare kommer hon med en lång svepande förklaring hur bra Socialdemokraterna är i ekonomiskt hänseende. Budgetsiffror hit och dit.

De må vara att ni är världsbäst i Norberg men vi skattebetalare ser ständigt NVK:s återkommande projekt som alla verkar spräcka sina ekonomiska kalkyler. Till exempel i media kan vi läsa att den lilla paviljongen kostar uppemot en halv miljon och är fortfarande ett pågående projekt. Jag kan även se i plan för kommande budget ytterligare 300 000 kr i kolumnen för paviljongen. Hur blev det så här och varför? Frågan kvarstår obesvarad.

Något som däremot är mycket märkligt är att Johanna återigen uppmanar mig att ta en plats i NVK:s direktion. Egentligen häpnadsväckande. Johanna borde veta att jag har ingen som helst möjlighet att ta plats i NVK:s direktion enligt gällande regelverk!

Torbjörn Norgren

Partiet för Norbergs framtid

Anmäl text- och faktafel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel
Annons