Annons
Vidare till fagersta-posten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Jag håller inte med om att partierna ska tystna

Replik på insändaren ”Undvik populism i kristider” den 20 april.

Jag har full förståelse för att Putte Dahlström och hans lokala parti vill att vi partier med riksdagsanknytning tystnar i dagens läge. Personligen håller jag inte med. Nu, mer än någonsin, behöver politik på riksdagsnivå brytas ned på lokal nivå så att våra medborgare förstår vad de olika paketen innebär. Nu, om någonsin, ska vi partier som har riksdagsanknytning, använda våra kontakter för att påverka beslut så att Norberg gör sig hört.

Det politiska arbetet i Norberg bedrivs nu i mötesform eller via ledningskontoret. Som oppositionspolitiker lokalt, har jag tystnat av respekt för läget. Att tala om vad man arbetar för, är en sak. Att tala om vad andra gör fel, är en helt annan. Putte verkar föredra det senare. Att inte ge oss på varandra i detta läge – är att visa solidaritet och gemenskap.

Liane Blom (L), ordförande i Liberalerna Norberg

Anmäl text- och faktafel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel