Annons
Vidare till fagersta-posten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Jag tackar nej till att uppfinna hjulet igen

Partiet för Norbergs Framtid (PNF) vill få till ett möte med alla partier för att nå samsyn i Norberg. Uppfinna hjulet en gång till? Ert ställningstagande kan bero på att ni har missat en del beredningar som vi andra har gått på, annars måste ni ha slumrat till. På informella möten diskuterar Norbergs politiker nämligen förutsättningslöst om vad som torde bli bäst för Norberg. Majoriteten släpper gärna in oss på möten som inte protokollförs. Då blir avsändaren till förslagen nämligen inte så tydlig, och goda förslag kan få genomslagskraft men under annat partiflagg.

Ett möte utan visioner eller förankring i nyckeltal baserat endast på behov och önskningar? Redan nu kan jag säga att kommunens ekonomi inte kommer att hålla för det. Ibland behövs det tas svåra beslut. Jag tror jag tackar nej på stående fot.  Nu får det vara nog med fler möten – men kom gärna på de som vi andra går på.

Sedan får PNF häckla riksdagsförankring bäst ni vill. Norberg är inte en egen liten ö i Sverige – vi ingår i ett större sammanhang och påverkas av beslut som tas på riksnivå. Jag är hellre med i ett parti där jag kan påverka på alla plan.

Liane Blom (L), ordförande i Liberalerna Norberg

Anmäl text- och faktafel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel