Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Insändare: Klimatdebatten har spårat ur

Annons

Angående Johan Agebjörns insändare "Upp till bevis om flyget, Stefan Löfven". I insändaren står det att man satsar 300 gånger mera på att bygga ut Arlanda än man satsar på nattåg till Europa. Det innebär att man faktiskt satsar 50 miljoner på just nattåg till Europa! Fantastiskt! Hur många åker natt tåg till Europa?

Att så många flyger långt beror ju på att man vill komma bort från snö och is och komma till värmen, svårare än så är det ju inte! Klimatet i Sverige lockar nog inte thailändare så vi behöver inte oroas av någon turistinvasion därifrån. Om temperaturen stiger vilket man befarar kanske vi inom några år har thailändska temperaturer i Sverige? Då slipper vi flyga för att hitta värmen, vi kanske kan ha både mango och bananer i trädgården? Då slipper vi ju flyga och utsläppen borde minska!

Hela klimatdebatten har ju spårat ur! Man arbetar och sliter för att ha ett bra liv, man vill åka på semester, ha en fin bil, bo bra, ha ett fint hem. Man vill ha livskvalitet! Utan att vara raggare har hundratusentals svenskar bilen som hobby. Man åker motorcykel, man åker skoter i fjällen, man har hus och lägenheter som är betydligt större än man behöver för att överleva! Man kan ju inte beskatta och förbjuda allt som gör livet värt att leva!

Samtidigt som man gör fint i trädgården, målar huset fint, ser till att fasaden är snygg sedan lägger man fula solfångare på taket! Ok, det är kanske bra för miljön men varför skall de subventioneras?

Livskvalité

Anmäl text- och faktafel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel
Annons