Annons
Vidare till fagersta-posten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Korten kommer fram på bordet

Det är så fruktansvärt tråkigt när anonyma personer slänger sig med ord och anklagelser i en insändare som den här. Vågar man inte stå för det man säger? Låtsas man vara någon annan?

Att rikta en skarp anmärkning är i alla fall inte så patetiskt ignorant och uddlöst som den anonyme skribenten tror. Mig veterligen så är en följd att det pågår en fullständig genomgång av hela projektet. Korten kommer fram på bordet. Det finns ansvariga tjänsteman som låtit miljonerna rulla iväg och låtit bli att rapportera till sin chef och till direktionen. Klart det blir konsekvenser när vi har hela bilden klar.  Det är definitivt inte läge att dra några egna spekulativa slutsatser som vår anonyma insändarskribent, att det skulle vara någon som ”gynnats av den som haft guldkreditkortet”. En rätt allvarlig anklagelse. Det är klart, behöver man inte stå för det man säger så kan man ju påstå vad som helst, men det blir minst sagt konstigt att anonymt utkräva ansvar av andra när man inte ens tar ansvar för sin egen åsikt.

Marino Wallsten (S), kommunalråd

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel