Annons
Vidare till fagersta-posten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Kyl av klimatkrisen – jordens undergång är inte nära

"Socialdemokraterna lyssnar på vetenskapen, inser allvaret och förstår att det är bråttom". Forskarkåren är enig kan man läsa, Det är falskt. Berättade media att samtidigt som Greta är i FN så överlämnar 500 vetenskapsmän en skrivelse till FN där man tar avstånd från katastroflarmen om klimatet? (clintel.nl/brief-clintel-aan-vn-baas-guterres/) Man efterlyser en konstruktiv debatt mellan båda sidor. I Sverige får vår internationellt främste expert på området inte framföra sina åsikter i "debatter" utan där tar man in någon med "rätt" åsikt. Har man fel "åsikt" då är man bannlyst. Falsk Media?! TV4 lät ett "geni" tipsa om att äta människokött för att rädda jorden? Klimatsmart?

Globalisterna började i FN 1972 att varna för att vi har 10 år på oss att hejda katastrofen. Sedan har varningarna kommit med jämna mellanrum och tiden har flyttats fram. Al Gore sa 2006 att det år 2013 inte skulle finnas någon is vid Nordpolen. Han fick fredspriset. Två unga flickor har med samma tonläge som Greta talat i FN. Severn Suzuki 12 år 1992 och Brittany Trilford 17 år 2012. Medier och politiker svär sin tro på klimatbluffen.

FN stödjer sig på rapporter där forskare inte lämnar ut data som deras modeller bygger på och fälls i domstol. Är det forskning? Vilken är agendan?

Ökad CO2 halt från 0,03 procent till 0,04 procent har gjort att växtligheten har ökat och räddat många från att svälta på jorden. Klimatet har minskat dödligheten, inte tvärtom. "Klimatforskare" påstår nu att haven kommer att stiga med 5 meter fram till år 2300. Det gäller med 5 procent sannolikhet om CO2-utsläppen fortsätter att stiga 281 år till. Har någon så säkra modeller så långt in i framtiden?

Solen har den överlägset största påverkan av klimatet. Alternativa forskare håller med om att vi till viss del påverkar klimatet men jordens undergång är inte nära. Alla uppskrämda barn kan lugnas med att vi har mycket tid att anpassa oss till en eventuell förändring och återvända till skolan. Bryr sig etablissemanget om flygskam, köttskam, bilskam med mer?

I media matas vi dagligen med katastrofvarningar men för att få en samlad bild som med invandringens konsekvenser så behöver man gå in på andra medier t.ex Swebbtv.se. I alternativa medier kunde man för fler år sedan läsa om dom ekonomiska problem som kommunerna skulle få. Nu är vi där! Sverige har nu tagit ledningen i klimathysterin och regeringen har bidragit med 8 miljarder till en klimatfond medan våra åldringar får kall mat och temperaturen skall sänkas inomhus.

Värna det egna folket folkvalda.

Rolf Malmén

Anmäl text- och faktafel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel