Annons
Vidare till fagersta-posten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Kyrkan har inte pengar i överflöd

Wendela Dahlin skriver i sin insändare att kyrkan (Norberg-Karbennings församling) borde sätta in annonseringen av sina gudstjänster i predikoturen i Fagersta Posten. Anledningen till att församlingens kyrkoråd (inte Kyrkoherden) för några år sedan slutade med det har rent ekonomiska orsaker. Vi valde Annonsbladet med nästan 100 procent täckning av hushållen inom församlingen.

Annonsen i Annonsbladet kommer varje vecka med tiderna för gudstjänsterna dels samma helg som Bladet kommer men även de gudstjänster som kommer till nästa utgivningsdag.

När det gäller Wendelas kommentar om att kyrkan har pengar verkar det som vi har ett överflöd vilket inte stämmer med verkligheten. Församlingen arbetar ständigt med att få ekonomin att gå ihop.

Jag bjuda in Wendela till ett möte med mig, kyrkorådet eller kyrkofullmäktige där hon får möjlighet att berätta var alla pengar finns.

Christer Andersson

Kyrkorådets ordförande, Norberg-Karbennings församling

Anmäl text- och faktafel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel