Annons
Vidare till fagersta-posten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Lägg pengarna på befintliga bostadsområden först

Hur vore det om Fagersta kommun, innan de storbudgeterar och expanderar fastigheter samt avstyckar tomter i eget sektpolitisk drömmande i vinstdrivande anda, lägger pengar på kommunala avlopp och vatten till byarna de redan har?

Med eventuella vattenbrister i framtiden och avlopp med avseende på miljöpolitisk lokal pappersagenda, vore det bättre prioritera det man har eftersatt. För det nya planerade området Isnäset ska väl så klart få draget VA direkt av kommunen, inbakat billigt i tomtpriset, för att bli attraktivare?

Om så – vilken slump att utredningar och beslut återigen gagnar de få beslutande i den innersta självgoda sossekärnan.

Utan fördröjningar och avslagna utredningar, beslutade på förhand och teatraliskt utförda korrekt. Men de feta skattepengarna från andra politiskt färgade medborgare smakar och duger dubbelmoraliskt, samtidigt som ni kör enmansrace och likt Löfven tjurar som en unge vid minsta avvikande åsikt, med härskarpolitik ner på kommunal mötesnivå.

Fagersta - här får du enmans show