Annons
Vidare till fagersta-posten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Luftpumpar för både värme och kyla

Svar på 'Luftkylare har levererats" av Niclas Bergström (S). Det är bra att yrkespolitiker genomfört förslaget på 15 mobila enheter efter förra sommaren och gör det de ska oavsett väljarkårens partifärg.

Arbetar man ännu bättre framöver proaktivt med problem hade det gjorts 2017 och tidigare eftersom kunskap om detta funnits en tid.

För att återgå till de införskaffade mobila kylenheterna hoppas jag de utvärderas ordentligt, om ytterligare varianter av installationer behövs. Dels om särskilda behov ger få användare per enhet. dels för att tester visar begränsning mot tillverkarens utlovade kyleffekt på luftvolymer hos mobila enheter. Saknas effektivt utblås i utrymmet det används i blir det inte heller optimalt.

Så även fast AC monterad i gemensamt rum och matsalar vore därför önskvärt, att alltid veta var det är behagligt för många personer.

Som alla vet finns luftpumpar med både värme och AC-kyla omvänt efter önskemål och skulle kunna vara en bra investering att nyttja året runt.

Hur svårt kan det vara 2019

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel