Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Insändare: Magstarkt, Henriksson!

Svar till Stig Henriksson (V), 9/9. Nej, det är inget som ska stå åt sidan när förbundschefen går hem.

Annons

Fagersta kommun har heller inte tagit ställning till själva överenskommelsen, det enda positiva är väl egentligen att en långdragen affär får ett avslut.

Den nya majoriteten har haft att hantera något som Stig själv lämnat efter sig. Det är lite väl magstarkt att ha synpunkter kring ersättningsnivåer när man också är den politiker som till allra största del sett till att alla dessa avtal tecknats, som möjliggjort samtidig utbetalning av lön, konsultarvode, timersättning och pension en given månad till en enda person.

Sammanlagt har det sedan avtalen tecknades år 2010 betalats ut ersättningar på nära 20 miljoner kronor. Oräknat de skattetillägg och arbetsgivaravgifter som sannolikt kommer läggas till och de viten vi kan komma att få betala.

Absurda ersättningsnivåer. Kostnader som skattebetalarna fått stå för och där får nog Stig ta sig själv i kragen och rannsaka sitt eget agerande.

Det senaste inlägget förstärker bilden av Stigs nya agenda där allt bottnar i en bitterhet som färgat mycket av den politiska debatten de senaste åren. All vaken tid ägnas åt politiska drag, hot om överklaganden och ständiga försök att sätta käppar i hjulet för utvecklingen av Fagersta. I stället för att söka maximalt inflytande, söker han maximal uppmärksamhet genom sinkande och sabotage.

För Stig Henriksson verkar politiken vara ett spel. Samhället en lek. Men han ska inte få göra en lekstuga av den politik vi vill genomföra i Fagersta. Det han själv har orsakat får han själv stå för.

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv artikel
Annons