Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Insändare: Många bevis för övergrepp i islams namn

Annons

Svar till ”Övergrepp har inget stöd i islamiska läror” (10/8).

Med all respekt Muhammed Yussif, övergrepp har allt stöd i Koranen, haditherna och sunnan! Muhammed var en krigsherre och pedofil. Han dödade och tog slavar. Han gifte sig med Aisha när hon var sex år, fullbordade äktenskapet när hon var nio. Det finns stöd i Koranen för att döda de otrogna varhelst ni ser dem (alla ickemuslimer) precis så som sker och har skett i århundraden! Kristna och andra minoriteter är snart utrotade i Mellanöstern! Muhammed uppmanade till jihad och även till taqiyya (ljuga) om det gynnade islam.

Det finns hur många bevis som helst för detta på nätet, både att läsa eller se videos för den som är intresserad. Även vittnesmål av människor som konverterat från islam (förenat med dödsstraff på vissa platser) som kan berätta vad imamer predikar i moskéer.

Det fjortonhundraåriga kriget mellan sunni- och shiamuslimer ser vi inget slut på! I Sverige har regeringar försörjt salafistiska organisationer med miljoner av svenska skattebetalares surt förvärvade skattemedel, under förespegling att de skulle motverka islamofobi och rasism. I själva verket har det i deras sammankomster och i deras moskéer predikats om stening av otrogna kvinnor, att kasta homosexuella ifrån hustak och allt annat än svenska värderingar.

Jag kan rekommendera Hanna Gadbans bok, Min Jihad, där för övrigt både Fagersta och Fagersta-Posten omnämns! Även terrorforskaren Magnus Norells bok, Kalifatets återkomst, för den som vill förstå hur det ligger till.

Jag tycker för övrigt att alla borde intressera sig för detta då det pågår en islamisering av landet när muslimska grupper kräver till exempel separata bad för kvinnor och män, att vi ska täcka över korset i bönerum på sjukhus, kräver rätten att få bära muslimsk klädsel när man arbetar inom vården, kräver bönerum i skolan, kräver halalslaktat kött och även annat som ska vara halal för att duga, och som för övrigt blivit en miljardindustri som i slutänden visat sig hamna hos Muslimska Brödraskapet och Hamas och andra terrorgrupper!

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv artikel
Annons