Annons
Vidare till fagersta-posten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Nytt dagis – men för vilka pengar?

Till de styrande i kommunen, en liten fråga. Har ni fått storhetsvansinne eller vad är det frågan om. Det byggs, ett som jag hört, nattdagis bredvid Ringvägen. Men när man ser bygget kan vi skattebetalare fundera. Är det byggt som dagis eller har vi pengar över i kommunen?

Inte tror jag att barnen tänker på att de går in i ett runt eller fyrkantigt förråd. Sedan dessa runda byggnationer på själva husbyggnaden. Är det bara för att det ser häftigt ut. Eller?

Jag vet av egen erfarenhet att kostnaden stiger ju när det ska vara så att säga lite häftigare utseende. Men inte tror jag att nån bryr sig. Publicera gärna kostnaden plus all extrakostnad som har tillkommit. Varför istället inte ta och lägga pengar på en ny kock och bättre mat åt alla gamlingar som bor på våra ålderdomshem. För pengarna kommer ju från oss skattebetalare i slutändan.

Byggnadsarbetare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel