Annons
Vidare till fagersta-posten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Pinsamt populistiskt, Demokraterna i Norberg!

Mattias Björlestrand (C) svarar Demokraterna i Norberg.

Man får minst sagt en underlig känsla när man läser DiN:s insändarsvarmin insändare gällande avslagen av de två motionerna: förbud mot tiggeri samt införande av utdrag ur belastningsregistret när man söker anställning inom äldreomsorgen i Norbergs Kommun.

Varför? För det första, att man hävdar att man gör skillnad i Norberg om man vill införa ett tiggeriförbud. Är tiggeri ett sådant stort problem för Norberg att det är så högt prioriterat för DiN? Så bristen på bostäder, pendlarmöjligheter, arbete är underordnat just tiggeriet i Norberg? Tack för förtydligandet. Det här behöver Norbergare få veta, för att enklare bilda sig en uppfattning.

För det andra, så får jag tacka högre makter att ni aldrig kommer att ha tolkningsföreträde gällande något. Ni stoltserar som de enda som tolkat min insändare att jag argumenterar för att rehabilitering av kriminella skall ske i äldreomsorgen. Mitt tips är att hålla er till sakfrågan och argumentera sakligt, och undvika alla känsloargument. Det blir bara pinsamt populistiskt. Tack för ordet!

Mattias Björlestrand

ordförande Centerpartiet i Norberg

Anmäl text- och faktafel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel