Annons
Vidare till fagersta-posten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: S bemötande av åsikter lutar mer åt diktatur än demokrati

Replik på "Vi är bekymrade över befängda påståenden i debatten":

Oj! Det är sällan jag tappar ord, men när jag läste debattinlägget om min insändare, där jag uttryckte att jag är bekymrad över ert sätt att styra Fagersta kommun, fick jag sätta mig ner en lång stund och fundera på om jag verkligen såg det jag läste?

Att tre topp-politiker från Socialdemokraterna som styr Fagersta kommun, har ett så aggressivt språk om att använda det demokratiska forumet, med ord som ”utspel på swishfinasierade gnällplank i social media”, är oförskämt. Inte bara mot oss 8411 personer som följer Fagersta Nyheter, utan även mot journalisten Ola Wahlsten som har startat Fagersta Nyheter. Han ger oss följare information om vad som händer i Fagersta och dess närhet. Jag är tacksam över den sidan.

Ni skriver också:

”Det ena befängda påståendet avlöser det andra på, snällt sagt, partiska forum i social media, ivrigt påhejat av ett fåtal personer.” ”Ofta frågor som egentligen inte finns”.

”Det finns något fult i allt det här. Men sett till valresultaten sympatiseras det inte med bitterhet, gap och skrik om att allt är elände. Befängda påståenden”.

”Facit” finns i visionen som tagits fram för kommunen”.

Är det så här ni bemöter era väljare? Och oss som jobbar i kommunen? Att vi inte får ha åsikter om hur allt styrs, det vi är oroliga för i vårt arbete och om vi ska fortsätta orka jobba kvar?

De här orden representerar inte demokrati för mig, utan det lutar mer åt diktatur.

En bekymrad skattebetalare i Fagersta kommun

Anmäl text- och faktafel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel