Annons
Vidare till fagersta-posten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Skärpning Mitt hjärta!

Nu får det banne mig vara nog! Flera jag känner har vid flera tillfällen ringt Familjeläkarna på Mitt hjärta för att få en läkare att ringa upp dem. Alla får varsin tid då respektive läkare ska ringa, dock ringer ingen läkare upp.

Bland annat har min sambo ringt dit x antal gånger för att förnya sin medicin som han fått utskrivet flera gånger förr. Men nu har det börjats krångla och de säger: Nej, men den där behöver inte du och så vidare. Det är olika läkare varje gång och ingen läkare som ringer upp vid receptförnyelse.

När min sambo då ringer upp dagen efter igen och talar om att ingen läkare ringt säger de surt att läkaren har visst ringt honom, men att han inte svarat. Jag har själv sett att de inte ringt fast han passat telefonen.

Nu får det vara nog. Ska patienter som fått läkemedel utskrivet behöva gå utan sin medicin för att läkare har så förbannat bråttom hem att de skiter i att ringa och istället skriver att de ringt utan svar? Nu får det vara nog Mitt hjärta! Skärp er!

ML

Anmäl text- och faktafel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel