Annons
Vidare till fagersta-posten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Slöseri med skattemedel i Fagersta

Är det inte dags att kommunen börjar ta ansvar för våra, kommuninvånarnas, skattepengar?

De anställer chefer som inte har kompetens, vare sig formell eller informell, som de senare måste köpa ut, eftersom de inte klarar av sitt jobb. De köper upp fastigheter i Fagersta för dyra pengar - hus som idag står tomt och kostar pengar (Norra Station). Vi har också Brukskontoret som av någon anledning ska bli, eller är/var tänkt att bli, kommunhus. Brukskontoret köptes för 17,5 miljoner kronor , förra året gick det med förlust på 3,5 miljoner kronor. Hur är det med Norrbygården? Den såldes för en krona! Varför byggdes inte ett äldreboende där?

Paviljongen vid Ejalunden ska byggas upp (det är mycket bra för kommunen) MEN jag reagerar på kostnaden, 334 700 kronor. Förslag om att bygga en matbrygga åt fåglarna beräknades också till en horribel summa. Detta är inte allt som hänt utan det är bara ett skrap på ytan. Vad är det mer som händer i kommunen, som vi invånare inte vet om?

Ett äldreboende och bostäder skulle också byggas i Fagersta - vad har hänt där? Ingenting.

Jag anser att de styrande i kommunen återigen visat att de inte har kompetens nog att handha ansvaret för vare sig ekonomi eller kommunledning. Marino Wallsten & Co bör ta sitt ansvar och erkänna att de inte klarar av kommunstyret och avgå.

Inger, bekymrad kommuninvånare

Anmäl text- och faktafel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel