Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Insändare: Snygga till motionsspåren!

Vi har i Fagersta ett väldigt fint motionsspår runt sjön Eskiln som väldigt många människor använder sig av, men allt kan göras bättre och trevligare förstås

Annons

En sådan enkel åtgärd vore att rensa bort en massa sly och buskar vid den bortre sidan av spåret, så att det blir lika ljust och öppet mot sjön som det är mot vägsidan.

Det skulle bli mycket ljusare och trevligare om det blev öppnare mot vattnet, säkert skulle det också kännas mycket tryggare för dem som tycker att det känns olustigt att motionera själva, då det inte finns någon insyn alls på vissa ställen runt spåret.

Saknar också ett antal papperskorgar som skulle kunna placeras ut på några lämpliga ställen, så slipper man förhoppningsvis se allt skräp som kan ligga utslängt efter motionsspåret.

Håller även med den tidigare insändaren som påpekade att underlaget borde förbättras så man slipper halka eller snubbla på uppstickande rötter och stenar, borde även var en fördel för spårläggningen när det blir dags för skidåkningen i vinter.

Hoppas att dessa enkla åtgärder skulle kunna utföras, då blir betydligt trevligare runt sjön Eskiln för alla.

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv artikel
Annons