Annons
Vidare till fagersta-posten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Undvik populism i kristider

Under rådande kris visar våra politiker stor återhållsamhet, när det gäller att ta åt sig äran, för att just de är utmejslarna av det ena stödpaketet efter det andra. Dock kan inte liberaler och socialdemokrater hålla fingrarna borta från att påtala deras viktiga roll i krisuppgörelserna på insändarplats.

Tänk vad fint det varit om S låtit alla Västmanlands riksdagsmän vara undertecknare av insändarna. Då hade ni följt Magdalena Anderssons (S) lovord av samarbetet bakom uppgörelserna. Det hon säger visar att det har varit och är ett givande och tagande för att skapa ryggrad som har ett viktigt signalvärde till oss medborgare, att i kris är samarbete ledord.

Återkom gärna med insändare som förtydligar och förklarar utifrån er horisont, men vissa styrkan av gemenskap och undvik populistiska inslag.

Putte Dahlström Norberg (PNF)

Anmäl text- och faktafel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel