Annons
Vidare till fagersta-posten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Vad gör ni med änderna i Vilhelminaparken?

Nu när ni har tagit bort dammen i Vilhelminaparken, ser jag varje dag hur de stackars änderna är förvirrade. Det går änder överallt, vid Coop, Lidl, brandstationen, trädgårdar, ICA:s parkering. Det slutar nog med att de blir påkörda och får ligga och lida.

Jag undrar om detta inte är djurplågeri? Änderna behöver ju vatten men det har väl ni inte förstått. Tänker ni fånga in dem, frakter ner dem till Västanfors ån eller ska de gå här nu när snö och kyla är på gång?

Jag tycker inte att de här vackra änderna ska lida på grund av ert beslut. Troligen så handlar man först och tänker sist, om man över huvud taget tänker. Ni ska väl kanske ställa något annat där dammen har varit, kanske det som ni inte fick ställa på Hembygdsgården.

Jag är uppväxt med djur så jag har svårt att se vackra änderna gå överallt utan vatten. Hur tänker ni? Jag står helt på djurens sida.

Britta

Anmäl text- och faktafel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel