Annons
Vidare till fagersta-posten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Varför fördröjs av återuppbyggnaden av musikpaviljongen?

Påskafton 2019 sattes musikpaviljongen vid Ejalunden i brand. Kommunalrådet Marino Wallsten (S) berättade kort efter i FP om återuppbyggnad: ”Man skulle kunna välja att inte göra det men det skulle sända en signal om uppgivenhet, det tycker jag definitivt inte att vi ska göra, hellre att vi tar vara på det kulturhistoriska objekten som många har anknytning till”.

Vid kommunstyrelsens sammanträde i juni 2019 var ärendet på bordet, utan att vara expert på politiska dokument uppfattar jag det som att återuppbyggnad skulle starta sommaren/hösten 2019, NVK fick i uppdrag att ro allt i hamn.

Idag ett år efter att det hela skulle stått klart ser jag varken en paviljong eller pågående byggnation. Jag uppmanar alla involverade att tydligt redovisa hur långt man kommit med planerna för återuppbyggnad och ange ett datum då paviljongen kommer stå klar. Datumet får mer än gärna komma i ett svar på denna insändare.

Paviljongkramare

Anmäl text- och faktafel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel