Annons
Vidare till fagersta-posten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Varför måste jag vara pluskund för att läsa FP?

Varför skall man vara pluskund för att kunna läsa era artiklar. Även vid samhällsnyttig information?! Allt gällande covid-19 är låst. Senast läste jag att att Ica återkallar några varor. Men då ska man vara pluskund för att få läsa! Vad är de för jävla dravel FP håller på med!!??!

Ej pluskund

Svar direkt:

Jag vill hävda att all journalistik Fagersta-Posten gör är viktig och samhällsnyttig. Oavsett om det handlar om hur covid-19 påverkar arbetsmarknaden i Fagersta eller hur äldreomsorgen i Skinnskatteberg tacklar utbrott av smittan, om återkallade varor eller om hur politikerna använder kommuninvånarnas skattemedel.

Om det ska finnas fri, objektiv och pålitlig press som bevakar lokala frågor i norra Västmanland, både i vardag och i kris, så behöver den finansieras. Den finns inte av sig själv. Vi har tagit betalt för vår journalistik och jobbat för våra läsare sedan 1938. Det kommer vi fortsätta göra.

Vänligen, Julia Engström, chefredaktör och ansvarig utgivare Fagersta-Posten

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel