Annons
Vidare till fagersta-posten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Vi har velat få till en lösning för mottagningen – men inte fått svar

Artikel 7 av 9
Öron,- näsa- halsmottagningen i Fagersta
Visa alla artiklar

Vi följer förstås det som skrivs om ÖNH-mottagningen i Fagersta och är glada över det stöd som finns för en fortsatt verksamhet.

Vi vill vara tydliga med att några initiativ till dialog inte har kommit från Regionen. Det möte som Håkan Wittgren i en artikel i FP refererar till ("senast i förra veckan hade vi en träff med bolaget") hölls den 19 februari och var med tjänstemän ”på lägre nivå” och rörde enbart hur stängningen praktiskt ska genomföras. Inga inviter till dialog om en fortsatt verksamhet gavs. Som Håkan Wittgren, att kalla detta ett dialogmöte är en osanning.

Vi finns här och har viljan, om möjlighet ges, att fortsätta verksamheten.

Vi har senaste åren via mejl till Regionen bett om möten om framtiden. Mejlen är obesvarade. Ingen från Regionen – Vårdval, ÖNH-kliniken, sjukhusledning eller politiken har tagit ett övergripande ansvar för dialog och en långsiktig lösning. Varför?

Shemal Celiker och Per Weitz

Läkare på Öron-, näsa- halsmottagningen i Fagersta

Anmäl text- och faktafel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel