Annons
Vidare till fagersta-posten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Vi kämpar för en värdig vård

Vårdupproret Fagersta närmar sig i skrivande stund 400 medlemmar. Det är nästan 400 som, liksom vi som driver sidan, känner att allt inte står rätt till. Det här är vad vi vill säga till de som bestämmer och styr.

Vi som brinner för vårat yrke, vi kommer aldrig sluta vilja ”ge guldkant", vi kommer aldrig vilja sänka ribban. Vi kommer alltid göra vårat yttersta för att ge ömhet, värme och skapa värdighet. Vi kommer kanske inte lyckas, för vi sitter med hink och spade och försöker bygga Eiffeltornet, men vi kommer alltid fortsätta försöka.

På bekostnad av oss själva kämpar vi tills vi inte orkar kämpa mer. Antingen går vi in i väggen eller så byter vi yrke. Alternativt ger vi helt enkelt upp och nöjer oss med att bara hålla båten flytande. När du som bestämmer flyttar in, eller din mamma eller din syster, då kommer vi att göra vårat yttersta för att skapa värdighet även för er. Men vi har inte verktygen, båten sjunker, värdigheten saknar flytväst.

Emma Ekström, Vårdupproret Fagersta

Anmäl text- och faktafel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel