Annons
Vidare till fagersta-posten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Vi måste anpassa mun efter matsäck

Replik på insändaren ”PNF:s budget var det bästa alternativet” den 2 mars.

Jag tänkte denna gång fatta mig kort, även om man skulle sväva ut och raljera i evigheter om vilket parti som för den bästa politiken lokalt. Men det överlåter jag till de som bevisat är bättre på det.

Jag har stor respekt för Lars Persson och hans ekonomiska snilleblixtar, och vi delar syn på NVK och dess ekonomi. Just den ekonomiska punkten, neddragningar inom Kulturskolan, väljer du Putte Dahlström (PNF), att inte kommentera. Och det gör du nog rätt i. Jag vill fortfarande hävda att Kulturskolan är bra för Norberg, något vi ska ha i Norberg, men inte på bekostnad av den obligatoriska skolverksamheten.

Vi är en fattig kommun, och vi har tyvärr inte råd att ha allt i vår kommun. Vi måste anpassa mun efter matsäck. Satsa istället på att motionera om saker som genererar pengar till Norberg och dess invånare. Ett tips, likt det medborgarförslag om bolagisering av fastigheter som jag har lämnat in till Norbergs Kommunfullmäktige.

Med det vill jag bara avsluta med att säga tack för mig som politiker i Norberg och hälsa till alla er som vill att Hela Norberg ska Leva. Tack.

Mattias Björlestrand, fd ordförande Centerpartiet Norberg

Anmäl text- och faktafel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel