Annons
Vidare till fagersta-posten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Visa oss norbergare lite hopp istället

En reaktion på "Tyst sommar i Norberg" (24 juni).

Många människor i Norberg blev ledsna när de läste denna insändare. Inget uppmuntrande av en präst precis. Trodde i min enfald att en präst skulle kunna vara lite uppmuntrande och tröstande för oss stackars människor i Norberg där blodet flyter åt fel håll eller hur det nu var.

Vi är många människor i Norberg som trivs mycket bra och som till och med umgås med varann. Insändarskribenten verkar inte ha en aning om hur mycket som händer i Norberg men kanske inte just i centrum.

Kära skribent, ut på byn med dig, hälsa på folk, ta gärna de stackars männen med dig i din fina sportbil nån sväng då och då, tänk vad de skulle tycka det var kul. Visa oss gärna att det finns hopp för Norberg också och inte bara negativitet och bedrövelse. Du arbetar ju mycket med att försök att inge människor hopp i en fallen värld, låt oss få se det rent praktiskt också.

Politiken du skriver om, där kan du kanske göra nytta genom att kämpa för lägre hyror för nyetableringar så vi slipper bli uttråkade till döds .

Wendela Dehlin, glad skit

Anmäl text- och faktafel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel