Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Fagersta behöver sätta in lapplisor mot p-syndarna

Annons

I Västerås är det tuffare tag mot felparkerare.

Jag blir i bland förvånad över och också skrämd över hur det parkeras i Fagersta. Det följs inga regler om hur man får parkera bilar och det finns inga parkeringsvakter.

Det har fått till följd av att folk parkerar bilar i princip hur som helst och alla veta att de klarar sig utan böter. Man parkerar på huvudleder och före backkrön. På trottoarer och på fel sida av vägen. I går kom jag på Stationsvägen och någon hade parkerat sin bil i en parkeringsruta med halva bilen ute i vägen och det gick inte att komma fram vid möte.

Jag kommer i bland in mot Fagersta från Ängelsberg och då har det vid ett flertal tillfällen stått en bil parkerad på huvudleden direkt efter ett backkrön (i mörkret). Jag har precis hunnit väja i bland. Jag kör i bland på Sveavägen där det är huvudled och innan korsningen så parkerar man på huvudled vilket omöjliggör ett möte. Då finns det ändå parkeringar alldeles intill. Men man orkar alltså inte köra in på gården och parkera (15 meter).

I Västerås tar det 5 minuter innan man har en lapp på rutan. Jag tycker det borde finnas ett parkeringsbolag i Fagersta som såg till att det parkerades bättre.

Fagerstabo

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel
Annons