Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Fel gömma lekplats

Annons

Hur tänkte ni politiker i Norberg som tog beslutet om vart vår lekpark/mötesplats skulle ligga? Grundar ni verkligen beslutet på antalet röster som lades på Stockrosen?

Det var ju 5-7 personer som blev bestulna på sina personnummer vid omröstningen! Det var 680 röster som kom från fem IP-nummer, det vill säga att de hade fått hjälp med omröstningen! Att ni kunde godkänna detta är ju konstigt eftersom de inblandade inte ens kollade upp så namn och personnummer stämde överens.

Att ni gav barnen fyra timmar under en enda dag för omröstning om redskap var riktigt snålt! Där kunde jag inte ens få gå in som ombud för min egen son som inte kunde närvara, men jag kunde skriva på för min lilla tvååring som inte ens kan skriva eller prata rent. Där var det stenkoll minsann!

Jag har haft ett leende på läpparna varje gång jag åkt genom centrala Norberg och har föreställt mig parken färdigbyggd vid ån!

Om parken placerats vid ån så kanske vår OKQ8-mack kunnat överleva!

Att vår kommun kunde utses som ”årets företagarkommun” kan ju knappast vara på grund av alla nya företag/affärer som kommit till centrum! Kanske flera skulle handla i de små butiker som finns om parken låg centralt.

Att placera parken på en undanskymd plats (Stockrosen) kommer troligen att skapa förstörelse, mobbning, och ett tillhåll för omyndiga där de kan dricka alkohol i smyg. Ligger den centralt så ser alla vad som försiggår och kan ”rycka in”.

Folk kommer att lockas dit när de ser andra som leker.

Emma Björlestrand

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel
Annons