Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Hallå oppositionen i Norberg, finns ni?

Annons

Att få igång den politiska debatten i Norberg är verkligen som att köra en skottkärra i uppförsbacke. Responsen från oppositionen är minimal och man kan undra om partierna har förstått vilken viktig demokratisk funktion de försummar.

Utan opposition får vi en ”demokratisk diktatur”, där medborgarna tror att allt är frid och fröjd men i verkligheten är det bara Socialdemokraternas förslag som gäller. Vi uppmanar därför den samlande oppositionen att ta sitt samhällsansvar och utgöra en demokratisk motkraft. Vi förändrade den politiska kartan 1994 och vi anser att det är på hög tid att vi gör det igen.

Resultatet blir annars att politikerföraktet fortsätter att öka vilket enbart gynnar partier som befinner sig långt ut på de politiska flankerna.

Det finns flera politiska stenar att vända på som också är intressanta för vanliga medborgare:

+ Kommunen har till slut beslutat att bygga en idrottshall. Det är ett stort projekt för en liten kommun. Vem skall betala för det projektet och vilka skall den betala för den löpande driften?

+ Äntligen byggs Elsa Andersons konditori upp igen. Det blir ett smycke i stadsmiljön. Tyvärr så kommer det bristande underhåller på de intilliggande husen att framstå tydligt. Vad tänker kommunen att göra åt det?

Christer Filipsson (M)

Lennart Skansfors (M)

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel
Annons