Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Inga besked till NVK-anställda

Annons
Kommunen är på väg att bilda kommunala fastighetsbolag.

NVK med cirka 140 anställda har inte fått information och vet inte vad som kommer att ske med personalen i samband med att det föreslås att bilda två kommunala bolag inom fastighetsförvaltning i Fagersta kommun.

Och den information som getts till personalen är minst sagt bristfällig, Från kommunledningen har sagts att detta inte ska påverka NVK. Kan ni alla tro på det?

Vår företagsledning inom NVK är då man ställer frågan helt utan information. Kan inte ge oss något lugnande besked. Inget besked alls .

Alla vi som jobbar i NVK jobbar dagligen för er alla kommuninnevånares trygghet. Vi förbättrar er miljö och gör ett hästjobb för att tillfredsställa alla våra olika verksamheter och även er som kommunmedborgare och hyresgäster i våra lägenheter. Vi har under många år byggt upp en trygghet som ni betalar för på skattsedeln. Nu känns det som att vi alla får en kalldusch från kommunledningen: Massor av frågor diskuteras i korridorerna. Hur påverkas Norbergs kommun? Hur påverkar det upphandlingar enligt LOU?

Har ingen någon förståelse att all förändring är viktig och att information är jätteviktig för att ge personalen en påverkansmöjlighet, och i så fall för att se framåt i vårt framtida samarbete?

RL

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel
Annons